Χαρακόπουλος: Οι αστυνομικοί στα Εξάρχεια εκτελούν χρέη συνοροφύλακα

«Οι διάφοροι περιθωριακοί που επιβάλλουν τη δική τους μαύρη ατζέντα, με τις μολότοφ, τα σπασίματα και τις φωτιές, βρίσκουν και το κάνουν, καθώς απολαμβάνουν την εξοργιστική ανοχή ενός μέρους του πολιτικού συστήματος, που τμήμα του  βρίσκεται σήμερα στην εξουσία», αναφέρει στη συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.

PACIFIC-SUN

Ο βουλευτής Λαρίσης υποστηρίζει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «αρμόδιοι και αναρμόδιοι υπουργοί, κανακεύουν το περιθώριο. Η περιοχή Εξαρχείων και Πολυτεχνείου είναι μονίμως εκτός κρατικού ελέγχου, και αστυνομικοί εκτελούν χρέη… συνοροφυλάκων.  Ταυτόχρονα, με το νόμο Γαβρόγλου το άσυλο παρέχει προστασία σε μπαχαλάκηδες και λοιπές δυνάμεις της παρανομίας να δρουν και να κρύβονται  στα πανεπιστήμια». Γι’ αυτό το λόγο προαναγγέλει ότι «η Ν.Δ. ως κυβέρνηση θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τον Νόμο Γαβρόγλου, για να επανέλθει στην κανονικότητα το ελληνικό πανεπιστήμιο».

Όσον αφορά την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο κ. Χαρακόπουλος καλεί τις δύο κυρίες του υπουργείου να κάνουν το καθήκον τους που επιβάλλεται από τις αρμοδιότητες που έχουν αναλάβει: «Το  πρώτο που επιβάλλεται είναι να βρουν μία ενιαία γραμμή. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τα ηνία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μας έχουν μπερδέψει πολύ. Η μία υποστηρίζει ότι δεν τρέχει τίποτα με τον «Ρουβίκωνα», τις επιθέσεις του, τις καταλήψεις του, τις απειλές του. Η άλλη διαβεβαιώνει ότι θα τους στείλει να πληρώσουν το λογαριασμό για τα σπασμένα. Το ίδιο γίνεται για όλη την ατζέντα του υπουργείου: εγκληματικότητα, άσυλο, Νόμο Παρασκευόπουλου. Στο τέλος, βέβαια, αυτό που μένει είναι η ¨γραμμή Τόσκα¨, δηλαδή ανοχή σε όλα και προχωρούμε αντάμα να περνάει ο καιρός».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής