Προκόπης Παυλόπουλος: Να επιδιώκετε να είστε άριστοι

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε κοντά σε μαθητές, γονείς και δασκάλους για να ευχηθεί «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

PACIFIC-SUN

Τους μαθητές και τις μαθήτριες του 14ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και παρότρυνε τους μαθητές να επιδιώκουν την αριστεία. Μέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, εφόσον έχετε την ανάλογη θέληση, «ο κόσμος είναι δικός σας», τόνισε ο Πρόεδρος.

Ακόμη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε, «Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει στον δρόμο προς την πρόοδο αν είστε αποφασισμένοι. Γι΄ αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει η Αριστεία αλλά, όλως αντιθέτως πρέπει να επιδιώκετε να είστε άριστοι, αφού έτσι μπορείτε να επιτύχετε την τελική σας κοινωνική, και όχι μόνο καταξίωση».

«Να τιμάτε τους δασκάλους σας για την ανεκτίμητη εκπαιδευτική προσφορά τους προς εσάς, καθώς και τους γονείς και την εν γένει οικογένειά σας, για τις θυσίες που υφίστανται, προκειμένου εσείς «ν’ ανοίξετε την περπατησιά σας» στον δρόμο της ζωής και της δημιουργίας» σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Τέλος, ο Πρόεδρος, συμβούλευσε τους μαθητές, να μελετούν μεθοδικά, τονίζοντας, ότι κανένας «δείκτης ευφυΐας» δεν αντικαθιστά τη μελέτη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής