Καρβούνης: Η Κομισιόν δεν επιθυμεί τέταρτο μνημόνιο στην Ελλάδα

«Η Κομισιόν δεν επιθυμεί ένα τέταρτο μνημόνιο. Κατηγορηματικά όχι. Ούτε και εγώ ως Έλληνας δεν μπορώ να το δεχτώ», είπε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

PACIFIC-SUN

«Η Κομισιόν δεν επιθυμεί ένα τέταρτο μνημόνιο. Κατηγορηματικά όχι. Ούτε και εγώ ως Έλληνας δεν μπορώ να το δεχτώ», είπε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Για την 2η αξιολόγηση εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, «πολύ λίγα θέματα μας χωρίζουν από την ολοκλήρωσή της» και πρόσθεσε «η καθυστέρηση της επηρεάζει επιστροφή της εμπιστοσύνης επενδυτών και εντέλει, της ανάπτυξης».

Όσον αφορά τον κόφτη ο κ. Καρβούνης επεσήμανε ότι «είναι είδος εγγύησης προς εταίρους ότι δεν θα υπάρξει εκτροχιασμός» και πως δεν βλέπει προς το παρόν λόγο ενεργοποίησής του.

Ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας κλείνοντας είπε ότι «το σχέδιο Γιούνκερ υλοποιείται πολύ καλά και στην Ελλάδα» και τόνισε η Ελλάδα είναι πέμπτη σε απορρόφηση κονδυλίων που σχετίζονται με το σχέδιο και πως αυτό είναι σημαντικό για τη δημιουργία θέσεων εργασίας

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής