Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

PACIFIC-SUN

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μισθολόγιο των ένστολων, έδωσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μετέβη σήμερα στο Καστελόριζο, για τα εγκαίνια δεκαεπτά οικίσκων για τη στέγαση προσωπικού και στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «Δεν θα επιτρέψουμε καμία πλέον περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα πράξουμε όλα τα δέοντα για να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη και να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με το μισθολογικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων και δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται «πλήρως τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους, μέρος των οποίων είναι διασπασμένες, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αναγκαστικά υπάρχουν και των συχνών μεταθέσεων».

Ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε ακόμη ότι «Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από την εκμετάλλευση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει ξεκινήσει ήδη με την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου, θα πάει στο προσωπικό».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής