Γ. Κουμουτσάκος: «Μαύρο» και Τσίπρας προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των καναλιών, αλλά και για την οικονομία, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

PACIFIC-SUN

«Ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση και ανησυχία στους πολίτες. Το χρώμα είναι το μαύρο», ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Τα «μαύρα λεφτά» συγκεκριμένου υποψήφιου για τα οποία μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης, και κάνει πως δεν ακούει ο κ. Τσίπρας. Το μαύρο στη ζωή των εργαζομένων στα κανάλια που θα κλείσουν. Το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών. Ένας στους δύο Έλληνες χρωστούν στην εφορία. Τα συνολικά τους χρέη έφτασαν τα 90 δις ευρώ. Η Κυβέρνηση για τα χρέη αυτά κάνει 800 κατασχέσεις την ημέρα. Οι πολίτες κόβουν ακόμη και τα είδη βασικής ανάγκης. Ο τζίρος στα σουπερμάρκετ μειώθηκε κατά 8,8% το πρώτο εξάμηνο. Και όλα αυτά πριν ολοκληρωθούν οι περικοπές συντάξεων και πριν πληρωθούν οι αβάσταχτοι φόροι. Και βέβαια μαύρο στην αλήθεια», είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό είπε «Το πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση και ανησυχία στους πολίτες είναι ο κ. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός που κάνει τα αντίθετα όσων υπόσχεται. Ο πρωθυπουργός που λέει ψέματα πριν ακόμα μιλήσει».

«Απέναντι σε όλα αυτά, απέναντι στο μαύρο και την αναξιοπιστία, η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα το επιβεβαιώσει στη Δ.Ε.Θ. παρουσιάζοντας οδικό άξονα εξόδου της χώρας από την κρίση».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής