Ληγμένοι έφτασαν στα γραμματοκιβώτια λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ

Αρκετές είναι οι καταγγελίες καταναλωτών που διαμαρτύρονται ότι οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ έφτασαν ληγμένοι στα γραμματοκιβώτια των σπιτιών τους, με αποτέλεσμα να φαίνονται ως κακοπληρωτές και να χρεώνονται με τόκους υπερημερίας. 

PACIFIC-SUN

Τις προηγούμενες ημέρες ένας καταναλωτής μας ενημέρωσε ότι άνοιξε τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ και διαπίστωσε πως η προθεσμία πληρωμής έως και τη λήξη είχε παρέλθει για διάστημα μεγαλύτερο των δέκα ημερών.

Ετσι, ως πρώτη κίνηση επισκεφθήκαμε την επίσημη σελίδα της ΕΥΔΑΠ στο Facebook και διαπιστώσαμε ότι και εκεί ένας άλλος καταναλωτής και χρήστης του κοινωνικού δικτύου έκανε παράπονα ότι έλαβε ληγμένο τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.

Σήμερα, Σάββατο 16 Ιανουαρίου, ένας ληγμένος λογαριασμός έφτασε και στο γραμματοκιβώτιο της δικής μου οικίας. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει ημερομηνία έκδοσης στις 3 Δεκεμβρίου 2020 και η λήξη της προθεσμίας πληρωμής ήταν στις 4 Ιανουαρίου 2021. 

Δείτε τον λογαριασμό

Φαντάζομαι, ότι εάν εξοφλήσω τον λογαριασμό ηλεκτρονικά, στον επόμενο θα εμφανιστεί ένα επιπλέον χρέος για αυτόν, όπως είναι οι γνωστοί τόκοι υπερημερίας.

Οι καταγγελίες είναι πολλές και οι αρμόδιοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γιατί καθυστέρησαν οι παραδόσεις των λογαριασμών, αλλά και να δώσουν λύση σε και αυτό το πρόβλημα που θέτει αυτομάτως τους καταναλωτές ως κακοπληρωτές και παράλληλα τους ζημιώνει οικονομικά με τους τόκους υπερημερίας.

Δείτε το σχόλιο

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής