ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 3,1% στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο

Πτωτικά κινήθηκαν οι δείκτες εργασιών και όγκου του λιανικού εμπορίου σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

PACIFIC-SUN

Ο Γενικός δείκτης του κύκλου εργασιών τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους παρουσίασε πτώση κατά 3,1% τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2015 και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2016 σημείωσε μείωση κατά 1,8%.

Ο Γενικός δείκτης όγκου τον Αύγουστο, παρουσίασε μείωση κατά 2,6%  σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2015, σημείωσε μείωση κατά 2,6% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2016 σημείωσε μείωση κατά 0,9%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κλπ) Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, τον Αύγουστο του 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2016 σημείωσε μείωση κατά 3,4%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2016 σημείωσε μείωση κατά 4,4%

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής