ΠΑΕ ΑΕΚ: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου»

PACIFIC-SUN

Ανακοίνωση για το θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία κάνει λόγο για «κακοποιά στοιχεία» τα οποία χρησιμοποιούν τον αθλητισμό ως «πρόσχημα για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του Έλληνα αστυνομικού που έχασε τελικά τη ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την ώρα της υπηρεσίας του.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μια ακόμη με αυτουργούς κακοποιά στοιχεία που κινούνται γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Με την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄ αυτό το έγκλημα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Επιστρέφουν οι τραυματίες

«Κύμα» επιστροφών έχουμε τις τελευταίες ημέρες στα Σπάτα, καθώς μπαίνουν σταδιακά στο πρόγραμμα οι παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Έτσι, πρώτος επέστρεψε ο Άμπραμπατ χθες (26/12) στην επανέναρξη των προπονήσεων της Ένωσης, ενώ σήμερα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και ο Ομπερλίν Πινέδα, που τόσο έλειψε από την ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια του 2023.

Αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι την προσεχή Τετάρτη και στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής εναντίον του Βόλου στην OPAP Arena.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αποφεύγει την εγχείρηση στο γόνατο. Θα ξεκινήσει συντηρητικά προπονήσεις με στόχο να μπει τις προσεχείς εβδομάδες στο κανονικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία της κατάστασής του, καθώς θα επαναξιολογείται συνεχώς

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής