Ιππασία: Η Εθνική Ομάδα ΥΕ στη νέα Longines EEF Series 2024

PACIFIC-SUN

Η Εθνική Ομάδα Υπερπήδησης Εμποδίων ξεκινάει τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην τέταρτη ετήσια σειρά αγώνων Longines EEF Series 2024 από την Gorla Minore της Ιταλίας.

Ο διεθνής αγώνας CSIO3*-W που θα διεξαχθεί στο ιππικό κέντρο Equieffe της Gorla από τις 24 έως και τις 28 Απριλίου περιλαμβάνει το πρώτο για φέτος Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών, που θα γίνει την Παρασκευή, 26 Απριλίου στις 11.00.

Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι προκριματικοί αγώνες, μαζί και της Αθήνας με το Athens Equestrian Festival, μέχρι τον ημιτελικό της Βουδαπέστης τον Ιούλιο και φυσικά τον μεγάλο τελικό στη Βαρσοβία της Πολωνίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

H Ελληνική ομάδα αποτελείται από πέντε αθλητές, τους Άγγελο Τουλούπη με τον Del Rey de Lowlands Z ή Kannandillo, τον Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο με τον Dicaprio, τον Ηλία Μπαλιούση με τον Casper d’Argouges, τη Μόνικα Μαρτίνη με τον Let’s Hope van het Bruggeveld και την Καίτη Λασκαρίδη με τον Catoki’s Corner ή την Hilada, ενώ συνοδεύεται από τον Τεχνικό Σύμβουλο, Αντώνη Πετρή στο πλαίσιο του προγράμματος Εθνικών Ομάδων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα του CSIO3*-W της Gorla θα πάρουν μέρος 10 χώρες, δηλαδή το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Νορβηγία, η Ελβετία, η Τουρκία, η Ουκρανία και τα Ηνωμένα Αραβαικά Εμιράτα.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας ομάδα είναι στο Athens Equestrian Festival, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το τετραήμερο, 30 Μαίου – 2 Ιουνίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής