Χωρίς αντίπαλο οι Κροάτες

PACIFIC-SUN

Στην πρεμιέρα του Δ’ ομίλου του Euro 2016, η Κροατία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, επικρατώντας με 1-0 και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία νωχελική Τουρκία.

Από το πρώτο λεπτό απείλησαν πολλές φορές την εστία της Τουρκίας μέχρι και το 41ο λεπτό που ο Μόντριτς με εκπληκτικό σουτ έστειλα την μπάλα στα δίχτυα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να παίζουν με ζωντάνια όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 52ο λεπτό, από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σρνα, στο 72ο, όταν από τη σέντρα του Μάντζουκιτς ο Πέρισιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, καθώς και στο 79ο λεπτό, η κεφαλιά του Μπρόζοβιτς μετά και από επέμβαση του Μπαμπατσάν.

Τουρκία (Φατίχ Τερίμ): Μπαμπατσάν, Γκιονιούλ, Τοπάλ, Μπαλτά, Ερκίν, Ινάν, Εζιακούπ (46΄ Σεν), Τουφάν, Τσαλχάνογλου, Τουράν (65΄ Γιλμάζ), Τοσούν (69΄ Μορ)

Κροατία (Άντε Τσάτσιτς): Σούμπασιτς, Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς, Μόντριτς, Μπάντελ, Ράκιτιτς (89΄ Σίντενφελντ), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (86΄ Κράμαριτς), Μάντζουκιτς (90΄ Πιάτσα)

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής