Πήρε το δεύτερο εισιτήριο η Αγγλία

PACIFIC-SUN

Αν και οι Άγγλοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Κατάφεραν όμως, να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για τους «16».

Οι Άγγλοι και οι προσπάθειες
Οι Άγγλοι μπήκαν με μεγαλύτερη ζωντάνια στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Βάρντι από σέντρα  του Κλάιν σούταρε όμως χτύπησε την μπάλα με το καλάμι. Για την Σλοβενία η πρώτη προσπάθεια έγινε στο 7ο λεπτό με τον Πετσόφσκι που βρισκόταν εκτός περιοχής να σουτάρει, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 9ο λεπτό, ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Άγγλους να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Στάροτζ πήρε την μπάλα από τον Χέντερσον από δεξιά όμως ο Πέκαριτς με κόντρα σταμάτησε την προσπάθεια των Άγγλων.

Οι Άγγλοι δεν σταμάτησαν εκεί, στο 17ο λεπτό ο Βάρντι βγήκε τετ α τετ με τον Κόζατσιτς όμως εκείνος έσωσε την εστία του. Στο 24ο λεπτό, βγήκε από την τσέπη του διαιτητή και η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Πετσόφσκι για μαρκάρισμα στον Βάρντι από πίσω.

Στο 29ο λεπτό ο Κλάιν έκανε γύρισμα από την δεξιά πλευρά αλλά ο Μακ απομάκρυνε σε οριακή στιγμή. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 33ο λεπτό, όταν ο Λαλάνα σούταρε και ο Κοζάτσικ κατέβασε «ρολά».

Άκαρπες οι προσπάθειες των Άγγλων
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό ο Σμόλινγκ παραλίγο να κάνει το λάθος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Χάρτ αλλά ο Μακ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Στο 61ο λεπτό ο Σκρτελ κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα επάνω στη γραμμή.

Στο 73ο λεπτό, ο Στάριτζ για λίγο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από μία υποδειγματική μπαλιά από τον Ντάιερ. Στο 88ο λεπτό,  ο Κέιν από σέντρα του Χέντερσον, πήρε την κεφαλιά όμως, η μπάλα πήγε άουτ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κοζάτσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Χουμπότσαν, Πετσόβσκι (67′ Γκιόμπερ), Κούτσκα, Χάμσικ, Μακ, Βάις (78′ Σκρίνιαρ), Ντούντα (57′ Σβέντο)

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Μπέρτραντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (56′ Ρούνεϊ), Λαλάνα (60′ Ντέλε Άλι), Στάριτζ (76′ Κέιν), Βάρντι

Βαθμολογία 2ου ομίλου
Ομάδα            Βαθμοί
Ουαλία               6 

Αγγλία               5 
Σλοβακία           4
Ρωσία                1

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής