Με 3-0 η Ουαλία στους «16»

PACIFIC-SUN

Η Ουαλία ήταν σαφώς καλύτερη της Ρωσίας και καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ. Ένα στο 11ο λεπτό με τον Ράμσεϊ και ένα στο 20ο με γκολ του Τέιλορ και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.

Δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Ουαλία ήταν μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Μπέιλ να σουτάρει από σημείο εκτός περιοχής και τον Ακινφέεβ να διώχνει τη μπάλα με τις γροθιές. Ο Ράμσεϊ πήρε την επαναφορά σούταρε, όμως ο Ουαλός ήταν οφσάιντ.

Στο 11ο λεπτό, η Ουαλία άνοιξε το σκορ με τον Ράμσεϊ, που βγήκε τετ α τετ με τον Ακινφέεφ και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1, ύστερα από την καταπληκτική κάθετη πάσα του Άλεν, που «τρύπησε» την άμυνα της Ρωσίας. Εννέα λεπτά αργότερα στο 20ο, ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Ουαλία, που πάγωσε τη Ρωσία, με τον Μπέιλ να βγάζει ασίστ στον Τέιλορ και μετά από δύο προσπάθειες κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πρώτη ευκαιρία για την Ρωσία ήταν στο 27ο λεπτό με τον Τζιουμπά να βγαίνει τετ α τετ με τον Χένεσεϊ μετά από το μακρινό βολέ του Ακινφέεβ. Εκείνος απέκρουσε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 30ο λεπτό, ο Μπέιλ μετά από μία πορεία «σλάλομ» έδωσε πάσα στον Βόουκς βρέθηκε απέναντι στον Ακινφέεφ, σούταρε αλλά έκανε μία σωτήρια απόκρουση με τα πόδια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ράμσεϊ, έχασε ακόμη μία φορά μία μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 ύστερα από πάσα του Μπέιλ.

Και στο δεύτερο έπαιζε χωρίς αντίπαλο
Η πρώτη φάση για το δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 47ο λεπτό, με αντεπίθεση της Ουαλίας και σουτ του Μπέιλ. Ο Ακινφέεβ αυτή τη φορά ήταν εκεί και κατάφερε να μπλοκάρει. Όπως και στο 55ο λεπτό που για ακόμη μία φορά είπε «όχι» στον Μπέιλ. Το τρίτο γκολ του παιχνιδιού ήρθε στο 67ο λεπτό με τον Μπέιλ αυτή τη φορά με πλασέ από κάθετη πάσα του Ράμσεϊ κατάφερε να τον νικήσει. Υπήρξαν και άλλες φάσεις στο παιχνίδι όμως, η Ουαλία όντας σίγουρη για το αποτέλεσμα κατέβασε «ταχύτητα».

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ, Σμόλνικοβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι (46′ Αλεκσέι Μπερεζούτσκι), Ιγκνασέβιτς, Κομπάροβ, Μαμάεβ, Γκλουσακόβ, Σιρόκοβ (52′ Γκολοβίν), Σμόλοβ (70′ Σαμέντοβ), Κοκόριν, Τζιούμπα

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Νιλ Τέιλορ, Λέντλεϊ (76′ Άντι Κινγκ), Τζο Άλεν (74′ Ντέιβιντ Έντουαρντς), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς

Βαθμολογία 2ου ομίλου
Ομάδα            Βαθμοί
Ουαλία               6 

Αγγλία               5 
Σλοβακία           4
Ρωσία                1 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής