«Λύγισε» απέναντι στην Άλκμααρ ο ΠΑΣ

PACIFIC-SUN

Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Άλκμααρ, χάνοντας με 1-0, με τον Λούκασεν να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Δύσκολη πλέον η πρόκριση, άλλα όχι ακατόρθωτη, με τον αγώνα στα Γιάννενα να είναι ιστορικός για τον ΠΑΣ.

Τον πρόδωσε η άμυνα στο 36’
Οι Ολλανδοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν έχασαν χρόνο να πιέσουν τον ΠΑΣ, οι παίκτες του οποίου κατάφεραν να ανταπεξέλθουν την ισχυρής πίεσης. Στο 36ο λεπτό όμως, οι Γιαννιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Λούκασεν να πιάνει την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ και να νικάει τον Πασχαλάκη, κάνοντας το 1-0. Η άμυνα του ΠΑΣ δεν λειτούργησε σωστά, καθώς ο αμυντικός της Άλκμααρ ξεμαρκαρίστηκε εύκολα.

Στο 39’ ο Πασχαλάκης έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Φαν Όφεριμ να κάνει το 2-0, φάση που ήταν και η τελευταία σημαντική μέχρι το τελικό σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Συνέχισαν να πιέζουν οι Ολλανδοί
Η πίεση της Άλκμααρ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όχι όμως στον ίδιο βαθμό όπως και στο πρώτο ημίχρονο. Στο 58’ ο Ζαχανμπάχς έκανε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ με μια σπουδαία απόκρουση.

Στο 76ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα βήμα από την ισοφάριση, αλλά την σέντρα του Ακόστα έδιωξε ο Ροτσέρ, με την μπάλα να πήγαινε στον αμαρκάριστο Μαμπουλού. Καμία άλλη σπουδαία φάση δεν σημειώθηκε και έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει στην Ελλάδα το εις βάρος του 1-0.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ροτσέτ, Ματίας Γιόχανσον, Λούκασεν, Φλααρ, Χαπς, Βούιτενς, Φαν Όφεριμ (Σόιντιενς 87′), Χένρικσεν, Ζαχανμπάχς (Γκαρσία 63′), Ντάμπνεϊ Σόουζα, Βέχορστ (Φράιντεϊ 63′)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης΄(Κούτρης), Ακόστα, Γιάκος (Δώνης), Φερφελής (Μαμπουλού)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ακόστα, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Φλααρ

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής