Εύκολα στους «8» η Γερμανία

PACIFIC-SUN

Η Γερμανία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Σλοβακία, έδειξε ποιος ήταν το αφεντικό και την κέρδισε με 3-0. Καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού ήταν ο Ντράξλερ, που έβαλε ένα από τα γκολ και έκανε μία φοβερή ασίστ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ.

Δύο γκολ και ένα χαμένο πέναλτι
Στο πρώτο ημίχρονο οι Γερμανοί είχαν δώσει το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και έκαναν ότι ήθελαν απέναντι σε μία ανήμπορη Σλοβακία. Στο 7ο λεπτό, οι Σλοβάκοι έδιωξαν την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, εκείνη έφτασε στον Μπόατενγκ και εκείνος με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κόζατσικ.

Στο 13ο λεπτό, ο Σκρτελ έριξε τον Γκόμεζ, τραβώντας τον από τη φανέλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του καταλόγισε κίτρινη κάρτα και πέναλτι για τους Γερμανούς. Το εκτέλεσε ο Οζίλ όμως, ο Κόζατσικ «διάβασε» τη σκέψη του και έπεσε στην σωστή πλευρά, έτσι γλίτωσε το 2-0. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Οζίλ έχασε άλλη μία ευκαιρία να κάνει αυξήσει το σκορ, με την μπάλα να περνάει άουτ, όπως και στην προσπάθεια του Ντράξλερ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 40 λεπτών. Στο 40ο λεπτό, ο Κούτσκα από σέντρα του Πέκαρικ έπιασε κεφαλιά, όμως ο Νόιερ την έδιωξε σε κόρνερ. Το 2-0 σε σχέση με τις ευκαιρίες της Γερμανίας ήρθε αργά, στο 43ο λεπτό, με το γκολ του Γκόμεζ, ύστερα από ασίστ του Ντράξλερ.

Ο Ντράξλερ κλείδωσε τη νίκη
Στην επανάληψη, η Σλοβακία προσπάθησε να κατεβάσει ρολά στην άμυνα και με επιθέσεις να αλλάξει το σκορ. Στο 62ο λεπτό όμως, ο Χούμελς έπιασε την κεφαλιά και μετά από κόντρα, αυτή κατέληξε στον Ντράξλερ που έκανε έβαλε το τρίτο γκολ του αγώνα. Από εκεί και μετά, για τους Σλοβάκους είχε λήξει το παιχνίδι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ (71′ Χέβεντες), Χούμελς, Χέκτορ, Κεντίρα (76′ Σβάινσταϊγκερ), Κρόος, Οζίλ, Τόμας Μίλερ, Ντράξλερ (72′ Ποντόλσκι), Μάριο Γκόμεζ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κοζάτσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Γκιόμπερ (84′ Σαλάτα), Σκρίνιαρ, Χροσόβσκι, Χάμσικ, Κούτσκα, Βάις (46′ Γκρέγκους), Ντούρις (64′ Σέστακ)

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής