Ζητούνται πληροφορίες για τροχαίο με εγκατάλειψη στο Γαλάτσι (VIDEO)

Πληροφορίες για τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε στις 07:07 το πρωί, επί της Πρωτοπαπαδάκη, στο Γαλάτσι, ζητούνται από τον μοτοσυκλετιστή, Γιώργο Καραγιωργάκη.

PACIFIC-SUN

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, αυτοκίνητο μάρκας Ford Focus προχώρησε σε αλλαγή κατεύθυνσης και έκλεισε τη μοτοσυκλέτα που διερχόταν στη διπλανή λωρίδα. Στη μοτοσυκλέτα επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία από τη σύγκρουση και την ανατροπή της μοτοσυκλέτας βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε για να δει τι έχει συμβεί και απλώς συνέχισε την πορεία του.

Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το όχημα Ford Focus ή έχει υλικό από το τροχαίο, ας επικοινωνήσει με τον μοτοσυκλετιστή ή με την Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

2 σχόλια

  1. Ως οδηγός αυτοκινήτου και μηχανης δεν μπορώ να πιστέψω πως τα δυο μηχανάκια που ακολουθούν και ο πεζός δεν έκαναν προσπάθεια να δουν/ακολουθήσουν το αυτοκίνητο και να καταγράψουν τον αριθμό κυκλοφορίας του. Με σοκάρει ως άνθρωπο πως συνεχίζουν όλοι ατάραχοι την πορεία τους.

  2. Επειδή μου την έσπασε που έκανα σχόλιο σε άλλο site και δεν αναρτήθηκε διότι υπάρχει αρκετή λογοκρισία ελπίζω εδώ να είναι πιο σοβαρό site.
    Καταρχάς δεν φαίνεται οτι είναι τροχαίο διότι δεν φαίνεται να χτυπάει πάνω στο αμάξι. Ίσως έπεσε μόνος του ο Κύριος. Δεύτερον δεν φτάνει που απαγορεύεται η διήθηση βλπ. Απόφαση (ΑΠ 55/2016) και οδηγεί όπως νάνε, έχει και αξιώσεις. Μακάρι να το δει ο οδηγός και να εμφανιστεί για να βρεθεί λύση και προφανώς να μάθουν και οι δύο (κυρίως ο μηχανόβιος) τον Κ.Ο.Κ πιο καλά.
    Στο σημείο εκείνο (όντας γαλατσιώτης) είναι 2 προς 2 λωρίδες και ίσως να επιτρέπεται η στροφή αυτή οπότε μιλάμε για ξεκάθαρη παράβαση της μηχανής αλλά και έχει φλας ο οδηγός οπότε μιλάμε για προσπέραση από τα δεξιά. Αρκετά με αυτούς τους ποταπούς ανθρώπους που προσβάλουν το δημοσιογραφικό έργο.
    Τέλος το βίντεο πηγαίνει ενάντια στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (46/2018) άλλο φρούτο και αυτό το κατάστημα…

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής