Βρέθηκε στο Καματερό το κλεμμένο όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών

Στην περιοχή του Καματερού εντοπίστηκε το υπηρεσιακό συμβατικό όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, που αφαίρεσε άγνωστος την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουλίου από την περιοχή του Ιλίου.

PACIFIC-SUN

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο είχε στην κατοχή του ένας ανώτερος αξιωματικός που βρισκόταν σε κανονική άδεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε το δικαίωμα λόγω της θέσης του, αλλά και λόγω της άδειας να έχει το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, ο ανώτερος αξιωματικός στις 09:00 το πρωί, άφησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στη μίζα και μετέβη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας για καφέ και σάντουιτς. Τότε ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να επιβιβαστεί και να διαφύγει με το αυτοκίνητο.

Ο ανώτερος αξιωματικός ειδοποίησε την Αστυνομία και διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, αλλά και τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Το πρώτο επετεύχθη το απόγευμα της Πέμπτης, για το δεύτερο οι έρευνες συνεχίζονται.

Στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο τον ανώτερο αξιωματικό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής