Βανδάλισαν το νεκροταφείο Ελευσίνας

PACIFIC-SUN

Μεγάλες καταστροφές στα μνήματα και τον περιβάλλοντα χώρο του νεκροταφείου Ελευσίνας, προκλήθηκαν μετά από βανδαλισμό αγνώστου ή αγνώστων.

Παραμονή των Χριστουγέννων και μετά από καταγγελίες συμπολιτών μας, οι υπηρεσίες του Δήμου, η Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία έσπευσαν άμεσα στο σημείο για αυτοψία και καταγραφή. Έχουν σημειωθεί βανδαλισμοί σε σχεδόν 40 μνήματα, ενώ έχουν αφαιρεθεί μεγάλες ποσότητες μπρούτζινων υλικών.

Ο Δήμος Ελευσίνας προβαίνει σε μήνυση κατ’ αγνώστων, ευελπιστώντας οι ένοχοι να βρεθούν. Ο χώρος του νεκροταφείου είναι χώρος ιερός και ο σεβασμός απ’ όλους θα έπρεπε να είναι αυτονόητος.

Για το περιστατικό, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, ανέφερε: «Το πρωί της Παρασκευής ενημερωθήκαμε από συμπολίτες μας που επισκέφθηκαν το νεκροταφείο πως ο χώρος έχει βανδαλιστεί. Οι φωτογραφίες που αντικρύσαμε, με το που πήγαμε στο σημείο, ξεπερνούν κάθε υγιή νου. Χρέος μας απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας που θρηνεί τους ανθρώπους του, η κατάθεση μήνυσης. Αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές από κανέναν και πρέπει να τιμωρούνται».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής