Τροχαίο με τραυματισμό διανομέα στην Πετρούπολη

Τροχαίο με τραυματισμό διανομέα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κώστα Βάρναλη στην Πετρούπολη.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δίκυκλο κινούταν επί της 25ης Μαρτίου, ενώ το αυτοκίνητο μάρκας Rover επιχείρησε από την 25ης Μαρτίου να στρίψει αριστερά στην Κώστα Βάρναλη. Στη συμβολή των οδών υπάρχουν σηματοδότες που ρυθμίζουν την κυκλοφορία, έτσι μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια και οι συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων της 25ης Μαρτίου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

5 σχόλια

  1. σχετικα με την δημοσιευση του αρθρου για το τροχαιο στις οδους 25η Μαρτιου και Κωστα Βαρναλη γραφετε οτι στη συμβολη των οδων υπαρχουν σηματοδοτες που ρυθμιζουν την κυκλοφορια . Αυτο ειναι αναληθες δηλαδη δεν υπαρχουν σηματοδοτες στη συμβολη αυτων των οδων. Οι σηματοδοτες που λετε υπαρχουν στην συμβολη των οδων 25ης Μαρτιο και Παναγη Τσαλδαρη. Να ελεγχετε κατι πριν το δημοσιευσετε. Ευχαριστω

  2. Kαλησπερα εχετε δικαιο γιατι δεν ειδα οτι προκειτε για την 25η Μαρτιου και Κωστα Βαρναλη στην Πετρουπολη και οχι στο Περιστερι οπου και εκει υπαρχουν οι οδοι με τα ιδια ακριβως ονοματα αλλα χωρις φαναρια στην συμβολη τους. Εφοσον ομως μιλαμε για Πετρουπολη το δικαιο ειναι μαζι σας. Ευχαριστω

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής