Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά στον Τύρναβο Λάρισας

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Τύρναβο Λάρισας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των νομοθεσιών περί ναρκωτικών, όπλων και βεγγαλικών. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, επτά καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, 166 κροτίδες και το χρηματικό ποσό των 4.460 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 29 και 35 ετών καθώς και μία 27χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε δύο έρευνες των αστυνομικών σε οικίες και αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, σε δύο έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες του 35χρονου, σε μία από τις οποίες εντοπίστηκε ο 29χρονος, καθώς και σε έλεγχο σε αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν ο 35χρονος με την 27χρονη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, επτά καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, μήκους έως 87 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν, τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, δύο τσιγάρα με μικροποσότητες μείγματος καπνού και κάνναβης.

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τρίφτες, δύο ζυγαριές, 166 κροτίδες, ένα στρατιωτικό μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκατοστά, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.460 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής