Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηλιούπολη

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά 5.416 πακέτα τσιγάρα και 316 πακέτα καπνού.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην περιοχή της Νοτιανατολικής Αττικής, εντοπίστηκαν αρχικά εντός αυτοκινήτου, ένας 53χρονος που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για αντίστοιχες πράξεις και ένας 26χρονος, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν πλήθος λαθραίων πακέτων τσιγάρων και καπνού.

Από την περαιτέρω έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων στην Ηλιούπολη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.416 πακέτα τσιγάρα και 316 πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ ακόμη κατασχέθηκαν πλήθος καπνικών ειδών (χαρτάκια, φίλτρα κτλ), καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.143 ευρώ.

Επιπλέον, κατά την έρευνα σε μία εκ των οικιών, εντοπίστηκε και ένας 31χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει εντός σακούλας απορριμάτων πλήθος λαθραίων πακέτων τσιγάρων και συνελήφθη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής