«Τρικάβαλο» με δύο παιδιά και ανάποδα στο Περιστέρι

Τα χρόνια έχουν περάσει, οι φωνές έχουν αυξηθεί για την οδική ασφάλεια, όμως μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί των οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Ένα τέτοιο παράδειγμα κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο αναγνώστης μας στην περιοχή του Περιστερίου. 

PACIFIC-SUN

Ο οδηγός δικύκλου, έχοντας επιβιβάσει σε αυτό και τα δύο του παιδιά και χωρίς την ύπαρξη κράνους, κινείται αντίθετα από τη ροή των αυτοκινήτων. Έτσι θέτει σε κίνδυνο τη δική τους ακεραιότητα, των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου, αλλά και των παιδιών του.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, όπως και δεκαετίες πριν, ένα δίκυκλο μπορεί να είναι και το μοναδικό μεταφορικό μέσο της οικογένειας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραβαίνουμε όλα τα άρθρα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αξιοσημείωτο είναι όμως ότι τα στελέχη του Α’ Τμήματος της Τροχαίας Δυτικής Αττικής, βρίσκουν το χρόνο να καταγράψουν κλήση για στάθμευση σε μικρότερη απόσταση από τα 5 μέτρα σε γωνία, «παζαρεύοντας» την καταγραφή συμβάντος και κλείνοντας τα μάτια σε άλλες παραβάσεις στο ίδιο σημείο, αλλά δεν βρίσκουν τον ανάλογο χρόνο να βεβαιώσουν παραβάσεις σε περιπτώσεις όπως η φωτογραφία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής