Τρεις συλλήψεις για «σαΐτες» στην Καλαμάτα

Τρία άτομα συνελήφθησαν σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στην Καλαμάτα, τα οποία κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκες. 

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ένας 48χρονος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 69 αυτοσχέδιες κατασκευές (σαΐτες), 16 χρησιμοποιημένες, 43 κενές περιεχομένου και 7 έτοιμες προς χρήση, τρία μεταλλικά δοχεία, περιέχοντα πυρίτιδα (μπαρούτι), συνολικού βάρους 30.500 γραμμαρίων και πλαστικό δοχείο, περιέχων 11 λίτρα πετρέλαιο.

Στην αποθήκη δύο 27χρονων, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν 16 αυτοσχέδιες κατασκευές (σαΐτες), έτοιμες προς χρήση, δύο δοχεία, περιέχοντα πυρίτιδα (μπαρούτι), συνολικού βάρους 12.200 γραμμαρίων και πλαστικό δοχείο, περιέχων 2.900 γραμμάρια πετρέλαιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν αρμοδίως, για εργαστηριακή εξέταση, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής