Τρεις συλλήψεις για έντεκα κλοπές στην Τρίπολη

Τρία άτομα συνελήφθησαν προχθές το βράδυ σε τοπικές κοινότητες της Τρίπολης, τα οποία κατηγορούνται για έντεκα κλοπές. Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ανέρχεται στις 9.000 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Για τις υποθέσεις αυτές, ένας 19χρονος και δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 21χρονο.

Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει και ακόμη πέντε άτομα, εκ των οποίων, μία 24χρονη και ένας 36χρονος, κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ένας 45χρονος και δύο γυναίκες, ηλικίας 40 και 45 ετών, γονείς των ανηλίκων, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 19χρονος και οι δύο ανήλικοι, μαζί με τον 21χρονο, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.8.2018 έως την 24.11.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, δύο περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, δύο περιπτώσεις κλοπών σε Ιερούς Ναούς, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ατόμων.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα και γεωργικά εργαλεία, που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις 9.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ ένα από τα γεωργικά εργαλεία βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω συλληφθέντες προμήθευσαν έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, την 24χρονη και τον 36χρονο, με μέρος από τα αντικείμενα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής