Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του πάνω σε καυγά

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής, η οποία σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ανάληψης εξιχνίασαν άμεσα αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, με τη σύλληψη του 40χρονου ομοεθνή και σύζυγό της, από αστυνομικό εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Ανάληψη, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ των δύο αλλοδαπών συζύγων, κατά το οποίο ο άντρας τραυμάτισε τη γυναίκα με μαχαίρι στην κοιλιακή και στην τραχηλική χώρα.

Κατά την αυτοψία στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο σε δύο τμήματα, ενώ η 40χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται. Μετά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι ο δράστης φέρει επίσης τραύματα από το μαχαίρι στα δάχτυλα των χεριών του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος άνδρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για Απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής