Θεσσαλονίκη: 43 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

PACIFIC-SUN

Σε συνολικά σαράντα τρία συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 19ης Απριλίου έως και πρωινές ώρες σήμερα, 23 Απριλίου, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τριών ημεδαπών ηλικίας 24, 18 και 22 ετών και 20χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι κατελήφθησαν εντός περιφραγμένου αύλειου χώρου εγκαταλελειμμένου κτίσματος να διαθέτουν προς πώληση 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 232,55 γραμμαρίων και μια αυτοσχέδια συσκευασία κοκαΐνης συνολικού βάρους 20,9 γραμμαρίων.

Επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κουβάς, που περιείχε άγνωστη λευκή ουσία σε σκόνη, μια μεμβράνη περιτυλίγματος και πέντε δισκία χάπια, τα οποία πιθανόν χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες για την παρασκευή και νόθευση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής