Δεκατρείς συλλήψεις στη Θεσσαλία για διάφορα αδικήματα

Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλία, για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο τροχονομικών δράσεων στη Λάρισα, τη Μαγνησία, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Ελέγχθηκαν 1.436 άτομα και 1.116 οχήματα, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν συνολικά 408 παραβάσεις, στην πλειοψηφία τους του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

PACIFIC-SUN

Προσήχθησαν συνολικά είκοσι δύο άτομα και από αυτά δεκατρία συνελήφθησαν. Πρόκειται για εννέα Έλληνες που εντοπίστηκαν να οδηγούν την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, δύο Έλληνες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ένας Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 408 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 404 παραβάσεις του ΚΟΚ, δύο παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, μία του νόμου περί αλλοδαπών και μία για επαιτεία.

Από τις τροχονομικές παραβάσεις οι επτά αφορούν παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, μία για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, οκτώ για τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας, δέκα για τη μη χρήση προστατευτικού κράνους, έξι για ΚΤΕΟ, ενενήντα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, έξι για χρήση κινητού τηλεφώνου, τρεις για φθαρμένα ελαστικά και 273 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν συνολικά 66,05 γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής