Θάνατοι λουομένων σε Χίο, Αλεξανδρούπολη, Κω και Καβάλα

Τέσσερις λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές μέσα σε ένα 24ωρο. Ανασύρθηκαν νεκροί από θαλάσσιες περιοχές στη Χίο, την Αλεξανδρούπολη, την Κω και την Καβάλα και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους στα νοσοκομεία που διακομίσθηκαν.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το μεσημέρι, ανασύρθηκε νεκρός ένας 66χρονος από την παραλία έξωθεν των τειχών του Κάστρου στη Χίο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», όπου κατέληξε.

Όσον αφορά την υπόθεση της Αλεξανδρούπολης, προχθές το απόγευμα, μία 75χρονη, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία που βρίσκεται δυτικά της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης. Η 77χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου κατέληξε.

Η τρίτη υπόθεση αφορά μία 73χρονη αλλοδαπή που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή «Τιγκάκι» στην Κω. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Τελευταίο μπάνιο ήταν και έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Περιγιάλι Καβάλας. Άμεσα στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής