Τεταμένο το κλίμα στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου

Ένταση επικρατεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, όπου αναμένεται να μεταφερθεί ο 35χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης οικίας, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα έναν επίδοξο ληστή στο χωριό Σολωμός.

PACIFIC-SUN

Εξω από το δικαστικό μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί άτομα που υποστηρίζουν και τις δύο πλευρές. Από την μία, φίλοι και συγγενείς τόσο του θύματος και από την άλλη συγγενείς και φίλοι του 35χρονου.

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, δύο άτομα, ένας από τους οποίους ήταν και ο 52χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα, εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού του 35χρονου και επιχείρησαν να κλέψουν κότες. Έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο και εκείνος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και πυροβόλησε εναντίον τους.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου, τη σορό του οποίου, ο 35χρονος τη μετέφερε με το αγροτικό του όχημα και την πέταξε σε ρέμα, πλησίον ενός λατομείου.

Ο έτερος δράστης, βλέποντας η ώρα να περνά, ειδοποίησε την αστυνομία και περιέγραψε όλα όσα είχαν συμβεί. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό, αλλά και να συλλάβουν τόσο τον επίδοξο ληστή που ήταν στη ζωή, όσο και τον 35χρονο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής