Τέσσερις συλλήψεις για διωκτικά έγγραφα στην Ήπειρο

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν προχθές από το μεσημέρι έως και το βράδυ, σε περιοχές της Ηπείρου για διωκτικά έγγραφα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου και αντίστοιχο βούλευμα και απόφαση, ποινής φυλάκισης πέντε ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Χθες το βράδυ στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης τριών ετών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Χθες το μεσημέρι στην Ανέζα Άρτας, ένας 65χρονος διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων και του Α’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, συνολικής ποινής φυλάκισης σαράντα μηνών, για φοροδιαφυγή και χρήση πλαστού εγγράφου.

Χθες το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής