Τέσσερις συλλήψεις για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών στη Χαλκίδα

Τέσσερα άτομα εκ των οποίων δύο άνδρες και δύο γυναίκες συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο εσωτερικό της οικίας, 1 κιλό και 456 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 174 χιλιοστόλιτρα (ml) ελαίου κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 11.900 ευρώ και μία ζυγαριά.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αποθήκη της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενη από δύο λαμπτήρες, ανεμιστήρα και ανακλαστικές επιφάνειες, στην οποία εντοπίστηκαν να αναπτύσσονται τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1,80 μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες.

Στον αύλιο χώρο της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1,80 μέτρων, καλλιεργημένα στο έδαφος.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής