Συνεργασία ΟΑΣΑ και ΕΛΑΣ για την ασφαλέστερη μετακίνηση με τα ΜΜΜ

PACIFIC-SUN

Στα πλαίσια της ασφαλέστερης μετακίνησης με τα ΜΜΜ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία εκπροσωπήθηκε από ομάδα ανωτάτων αξιωματικών και του ΟΑΣΑ, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη καθημερινή εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στα θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η βελτίωση επιτήρησης των λεωφορειολωρίδων, η καλύτερη επιτήρηση σημείων του οδικού δικτύου λόγω παράνομης στάθμευσης, το ζήτημα της ασφάλειας των λεωφορειακών γραμμών και των σταθμών του Μετρό.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, η συνεργασία θα συνεχιστεί με νέα συνάντηση που θα γίνει σύντομα, κατά την οποία θα εξειδικευτούν συγκεκριμένα μέτρα ώστε να αρχίσει άμεσα η εφαρμογή τους. Στη συνεργασία περιλαμβάνεται η δημιουργία κοινής Συντονιστικής Ομάδας η οποία θα συνεδριάζει σε μηνιαία βάση.

Τέλος, ο ΟΑΣΑ διευκρινίζει ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ που διέρχονται καθημερινά από την οδό Πατησίων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής