Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στη Λακωνία

PACIFIC-SUN

Τρία άτομα ηλικίας, 38, 53 και 55 ετών, αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες το πρωί για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, προέκυψε ότι τα τρία άτομα δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας Λακωνίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες τους. Στην οικία του 55χρονου βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 1.234 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στην οικία του 53χρονου, δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 13 εκατοστών, περίπου, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 6,3 γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης. Στην οικία του 38χρονου, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής