Συνελήφθησαν δύο καταζητούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ηλεία

Δύο άνδρες ηλικίας 54 και 58 ετών συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, προχθές το βράδυ στο Λευκοχώρι Ηλείας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

PACIFIC-SUN

Σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε με την συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σε βάρος του 58χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, καθώς και δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχαν επιβληθεί συνολικά ποινές φυλάκισης δέκα ετών και τριών μηνών για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δράστες επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε μετά από καταδίωξη, ενώ οι δράστες προσέκρουσαν με το αυτοκίνητό που επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής