Συνελήφθησαν διακινητές λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Γαστούνη

Τρία άτομα συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Γαστούνη. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά περισσότερα από 3.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς και 1.200 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

PACIFIC-SUN

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν 200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη που διατηρεί ο δράστης στο Ριόλο Αχαΐας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη 3.020 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης του.

Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα της 39χρονης στη Γαστούνη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 80 λαθραία τσιγάρα και τρεις συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο της δράστιδας που χρησιμοποιεί ο 65χρονος και στις οικίες των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη 182 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 21 πακέτα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 1.050 γραμμάρια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής