Συνελήφθησαν 37 οπαδοί της ομάδας Μπουντούτσνοστ

Στη σύλληψη 37 φιλάθλων της Μπουντούτσνοστ προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας.

PACIFIC-SUN

Οι συλλήψεις είναι αποτέλεσμα ελέγχου σε τρία λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους της Μπουντούτσνοστ, για την προγραμματισμένη αναμέτρηση Ολυμπιακού – Μπουντούτσνοστ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη Euroleague.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων δεκαέξι ξύλινα στειλιάρια, οκτώ φωτοβολίδες, μία κροτίδα, ένα σπρέι πιπεριού, ένα σφυρί, μία κουκούλα τύπου full face, καθώς και κομμάτια μαρμάρων και πέτρες.

Σε βάρος των τριάντα επτά αλλοδαπών σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού, ενώ στους υπόλοιπους φιλάθλους, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο Στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη χώρα τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής