Συνελήφθη στο Χαϊδάρι ο αλλοδαπός δραπέτης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής

Στη σύλληψη του αλλοδαπού που είχε δραπετεύσει πριν από τέσσερις ημέρες από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής προχώρησαν πριν από λίγο, στελέχη της αστυνομίας.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην οδό Σωκράτους στο Δάσος Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ.

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το πρωί της 27ης Νοέμβριου, στα Βίλια Αττικής, όταν δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε τοπικό κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Βιλίων είχε προστρέξει στο κατάστημα και τους κάλεσε να παραδοθούν, όμως οι δράστες δεν ανταποκρίθηκαν και πυροβόλησαν εναντίον του με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο Ειδικός Φρουρός ανταπέδωσε τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο όχημα, στο οποίο τους ανέμενε γυναίκα συνεργός τους και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Σε κοντινή απόσταση το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω σύγκρουσης και δύο δράστες (άνδρας και γυναίκα) διέφυγαν πεζή, ενώ ο τρίτος, ο αλλοδαπός, συνελήφθη από τον Ειδικό Φρουρό. Στο αυτοκίνητο των δραστών είχε βρεθεί περίστροφο με έξι πυροδοτημένους κάλυκες στο βυκίο του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής