Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών στην Αμφιλοχία

Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν προχθές το πρωί αστυνομικοί στην Αμφιλοχία, ο οποίος κατηγορείται ως διακινητής ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητο του, καθώς και στην οικία του κατασχέθηκαν περισσότερα από 2 κιλά κάνναβης, 21 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν τον 47χρονο να κινείται με αυτοκίνητο και σε έρευνα που του πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν 9,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 4,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν και κατέσχεσαν ακόμη δύο κιλά και 108 γραμμάρια κάνναβης, 11,7 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητό που οδηγούσε κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής