Συνελήφθη 63χρονος με 105 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό στην Πάτρα

PACIFIC-SUN

Ένας 63χρονος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες στο λιμάνι της Πάτρας ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει στο εξωτερικό περισσότερα από 105 κιλά κοκαΐνης. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα στελέχη, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, με τη συνδρομή  σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε φορτηγό που επρόκειτο να ταξιδέψει με πλοίο με προορισμό λιμάνι εξωτερικού, βρέθηκαν στο χώρο φορτίου και εντός της καμπίνας του τράκτορα τέσσερα σακβουαγιάζ και τέσσερις πλαστικές σακούλες.

Εντός αυτών βρέθηκαν συνολικά εκατό ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν πέντε κιλών και εξήντα τριών γραμμαρίων.

Η ποσότητα αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης η οποία έχει κατασχεθεί σε φορτηγό  διακινούμενο από λιμάνι της χώρας μας προς την αλλοδαπή και επρόκειτο να διοχετευθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η εκτιμώμενη αξία αυτής κυμαίνεται από 3.000.000 ευρώ ελάχιστη έως 5.100.000 ευρώ μέγιστη. 

Από την Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το φορτηγό, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία συσκευή πλοήγησης, καθώς και το χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ. 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής