Συνελήφθη 59χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Καστοριάς

PACIFIC-SUN

Ένας άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του σε περιοχή της Καστοριάς.

Εκεί βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3 μέτρων περίπου, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας του, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού καθαρού βάρους 3 κιλών και 600 γραμμαρίων, αποξηραμένοι κλώνοι και φύλλα κάνναβης καθαρού βάρους 690 γραμμαρίων.

Επιπλέον, τρεις αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, δεκαεπτά βάζα με υπολείμματα κάνναβης, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο με δύο κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής