Συνελήφθη 39χρονος με ένταλμα για ληστεία στην Κορινθία

Μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων, που έγινε στις 22 Μαρτίου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων εξιχνιάστηκε. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κόρινθο Κορινθίας, μετά από ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κορίνθου.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 39χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, εισήλθαν σε οικία των ηλικιωμένων και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν τον 39χρονο και τον συνέλαβαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής