Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών στη Νέα Ιωνία

Ενας 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

PACIFIC-SUN

Η σύλληψη έγινε όταν στο πλαίσιο δράσης για εμπόρους – διακινητές ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του στη διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας, εντοπίστηκε ο 36χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, ο 36χρονος κατελήφθη εντός της οικίας του να κατέχει με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 80,7 γραμμαρίων. Επίσης, εντός λεβητοστασίου της οικίας τους, κατελήφθη να κατέχει για τον ίδιο σκοπό αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 2.960 γραμμαρίων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3.040 γραμμαρίων, ένα τσεκούρι, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής