Συνελήφθη 28χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στο Νέο Ψυχικό

Ενας 28χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης για αντιποίηση Αρχής αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας σχετικά με άτομο το οποίο, φέροντας πολιτική περιβολή, κινείται στην περιοχή των Αμπελοκήπων προσποιούμενος τον αστυνομικό, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στους Αμπελόκηπους, το πρωί της 29ης Νοεμβρίου και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί του απέσπασαν ένα τσαντάκι, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλαστικό αεροβόλο όπλο, ένας ασύρματος, ένα  ζευγάρι χειροπέδες και δελτίο ταυτότητας αστυνομικού για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το νόμιμο κάτοχό της.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη έξω από την οικία του στο Νέο Ψυχικό και από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν πηλίκιο αστυνομικού, δερμάτινο πορτοφόλι, το οποίο έφερε στο εσωτερικό του μεταλλικό έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ., φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ανωτέρω με στολή αστυνομικού, σφραγίδες, κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής κλπ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής