Συνελήφθη 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Χίο

Ενας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη σήμερα στη Χίο, από αστυνομικούς με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, χθες το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με 21χρονο αλλοδαπό, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον τελευταίο.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ακόμη ότι, κατά τον ίδιο χρόνο, ο δράστης αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού, κινητό τηλέφωνο από την κατοχή έτερου 23χρονου αλλοδαπού, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά. Επίσης, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, ο 28χρονος αφαίρεσε από χώρο όπου διαμένει 24χρονος αλλοδαπός, το κινητό του τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο δράστης στην πόλη της Χίου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής