Συνελήφθη 27χρονος κατηγορούμενος για ληστεία και αρπαγή στον Ασπρόπυργο

PACIFIC-SUN

Ένας 27χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 1ης Μαΐου στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ασπροπύργου, κατηγορούμενος για ληστεία και αρπαγή. Αναζητούνται δύο επιπλέον συνεργοί του.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας, έξωθεν χώρου στάθμευσης φορτηγών στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν αλλοδαπό που κινείτο πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας τον επιβίβασαν στο όχημά τους και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια διένυσαν απόσταση δύο χιλιομέτρων και τον αποβίβασαν βιαίως, αφού προηγουμένως τον παρέσυραν για μερικά μέτρα, καθόσον ο αλλοδαπός αντιστεκόταν προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή του το κινητό του τηλέφωνο.

Από την προανακριτική έρευνα του Τ.Α. Ασπροπύργου, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του 27χρονου και ακολούθησε ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής