Συνελήφθη 24χρονος στην Πάτρα για πορνογραφία ανηλίκων

Για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων συνελήφθη 24χρονος προχθές το μεσημέρι στην Πάτρα. Χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα και μετέδιδε ζωντανά σε κανάλι μέσου κοινωνικής δικτύωσης συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν έπειτα από έρευνα, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 24χρονου δράστη, ο οποίος διαχειριζόνταν κανάλι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα. Ο 24χρονος δράστης μετέδιδε ζωντανά στο κανάλι συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες, τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρήκαν και κατέσχεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος στο κανάλι του μέσου κοινωνική δικτύωσης, ενώ επιπλέον εντοπίστηκε και αποθηκευμένο βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής