Συνελήφθη 22χρονος για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

PACIFIC-SUN

Η έρευνα αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψη 22χρονου, ο οποίος κατείχε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, κατασχέθηκαν από την οικία του συλληφθέντα στην περιοχή της Τούμπας και από αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του δέμα και μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 107,4 γραμμαρίων που προόριζε για εμπορία, δέμα και μικροδέμα κοκαΐνης συνολικού βάρους 25,3 γραμμαρίων που προόριζε για εμπορία και δέμα άγνωστης ουσίας πρόσμειξης κοκαΐνης βάρους 26 γραμμαρίων.

Ακόμα, δύο εργαλεία κοπής και πρόσμειξης κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Το συνολικό χρηματικό ποσό των 455 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε χώρο στάθμευσης – γκαράζ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε ένα σακίδιο μεταφοράς που περιείχε υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής