Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τραγουδιστή: «Θα δώσω τέλος στη ζωή μου»

PACIFIC-SUN

Σε νέα ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο γνωστός Πατρινός τραγουδιστής και πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος νωρίτερα έγραψε πως θα δώσει τέλος στη ζωή του, σοκάροντας την τοπική κοινωνία της Πάτρας και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει …. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό …… Δεν είχα άλλη επιλογή…… Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, αφού είχε προχωρήσει στην εξής ανάρτηση: «Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στην ζωή μου μόνος μου πριν μου την  πάρουν αυτοί … Έχω γράψει σε ένα χαρτί όλα τα ονόματα αυτόν που ήθελαν να φτάσω ος εδω  και τους λόγους που το ήθελαν …. Σας ευχαριστώ για όλες της υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στα κέντρα της διασκέδασης … Ξέρω πως πόλοι είναι αυτοί που θα χαρούν και χιλιάδες αυτοί που ήξεραν τι παιδί καλό είμαι μην κλάψετε είναι επιλογή μου …. Να έχετε μια υπέροχη ζωή όλοι και να προσέχετε μην σας φέρουν εδώ που έφτασα εγώ …. Η ζωή θέλει προσοχή και καλή σκέψη πριν κάνεις το ότι διποτε…. Να αγαπάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να μην τους πονάτε ποτέ η ζωή είναι μικρή και θέλει αγαπη …. Φεύγω γεμάτος και με ψηλά το κεφάλι …. Την αγάπη σε όλους και ένα μεγάλο συγνώμη σε όποιον νόμιζε πως ήθελα να του κάνω κακό !!!! 3-5-89 ….17-5-21»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής