Συλλήψεις για λαθρεμπόριο στον Προμαχώνα Σερρών

Επτά άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο και κατασχέθηκαν πάνω από 400 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 100 λίτρα υγρών καυσίμων, πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο διήμερο συνελήφθη ένας 52χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, δοχεία και φιάλες με συνολικά 238,5 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών και 55 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επιπλέον συνελήφθη ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 42 φιάλες με συνολικά 102 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ακόμη, ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 50 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επιπρόσθετα συνελήφθη ένας 42χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 45 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Χειροπέδες πέρασαν και σε ένας 72χρονο, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 12 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, αλλά και σε έναν 77χρονο, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 32 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τέλος, συνελήφθη μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 43 πακέτα τσιγάρων και 10 συσκευασίες καπνού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής