Σύλληψη 43χρονου για τη δολοφονία 40χρονου το 2010

Ένας 43χρονος από την Αλβανία, που συμμετείχε στην ανθρωποκτονία 40χρονου, στις 30 Νοεμβρίου 2010, σε καφετέρια του Παλαιού Φαλήρου, εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ.

PACIFIC-SUN

Ένας 43χρονος από την Αλβανία, που συμμετείχε στην ανθρωποκτονία 40χρονου, στις 30 Νοεμβρίου 2010, σε καφετέρια του Παλαιού Φαλήρου, εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ.

Όπως διαπίστωσε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 43χρονος Αλβανός, συμμετείχε ενεργά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της ανθρωποκτονίας και κατ’ εντολή των ηθικών αυτουργών, έστησε τη συνάντηση με το θύμα στη συγκεκριμένη καφετέρια, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη δολοφονία του.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, τέθηκαν υπ’ όψη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος του 43χρονου εκδόθηκε από τον ανακριτή Ένταλμα Σύλληψης.

Την Τρίτη, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίσθηκε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής