Σύλληψη 33χρονου για μεταφορά διωκόμενου και απείθεια στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Ενας 33χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του έναν 34χρονο αλλοδαπό, και δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αυτοκίνητο με οδηγό τον 33χρονο και συνοδηγό 34χρονο αλλοδαπό. Ωστόσο, σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, ο 33χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από επιχείρηση και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας όπου και συνελήφθησαν.

Από τη έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν, ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή του 13ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση και συμμορία, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και εκρηκτικών καθώς και διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, για παράβαση νόμου περί ναρκωτικών.

Για την ύποθεση κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες SIM και χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ενώ οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής